Uitleen materialen

De wijkraad faciliteert buurtverenigingen en woongroepen door materialen ter beschikking te stellen, die gebruikt kunnen worden bij evenementen of andere sociaal culturele activiteiten.
De te organiseren activiteiten mogen géén commercieel karakter hebben en niet wijk overstijgend zijn.
Men kan de materialen lenen door een aanvraag in te dienen bij de wijkraad. De aanvraag kan worden gestuurd naar jos.boerakker@ziggo.nl. De wijkraad houdt een planning bij van de uitleen. Er wordt uitgegeven volgens het principe: “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.
Ophalen en innemen van de te lenen materialen wordt begeleid door Jos Boerakker. Moment van halen en terugbrengen zal in overleg worden bepaald. Materialen moeten schoon, droog en onbeschadigd worden teruggebracht.

 

Artikel

Aantal

Toelichting

Wijkkar

1x

Aanhanger met huif, ongeremd max 750 kg. Mag worden gebruikt rijbewijs B

Bartafel

8x

Sta-tafels met een diameter van 90 cm

Barkruk

26x

Stapelbare barkrukken Hamerslag Grijs

Tent 8×4

4x

Partytent maat 8 meter bij 4 meter palen 38 mm 4 zijden gesloten

Tent 4×4

1x

Partytent maat 4 meter bij 4 meter palen 38 mm 4 zijden gesloten

Partytafel

3x

Lage uitklapbare tafels 1,8 x 0,8 meter

Electr. heater

3x

Electrische verwarming 2000 watt zelfstandig staand  en ongeveer 1,8 meter hoog

Priksnoer

2x

1. Prikkabel met led lampjes 20 meter lang
2. Prikkabel met standaard lampjes 20 meter lang

Kabelhaspel

2x

1. Kabelhaspel 50 meter

2. Kabelhaspel 40 meter

Regengoot

2x

Gootje om 2 partytenten van 8 x 4 te koppelen

Pannaveld

1x

Opblaasbaar pannaveld (geschikt voor jongere kinderen)

 

  • Tenten 8 x 4 – De 8×4 tenten bestaan uit 32 stokken (10 poten, 10 spanten en 12 liggers ), 9 koppelstukken, 6 eindstukken, dak, 2 lange wanden, 2 korte wanden, 40 elastieken, haringen en scheerlijnen.
  • Tenten 4 x 4 – De 4×4 tenten bestaan uit 18 stokken (6 poten, 6 spanten en 6 liggers ), 3 koppelstukken, 6 eindstukken, dak, 2 lange wanden, 2 korte wanden, 40 elastieken, haringen en scheerlijnen.

De hulpstukken van de tenten dienen per bak te worden teruggeleverd. Dit betekent dat de juiste aantallen haringen, scheerlijnen en elastieken per bak worden teruggebracht. De 40 elastieken dienen gebost te worden per 10. e.e.a. zoals ze zijn ontvangen

Uitleen Duo fiets

De wijkraad heeft een Duo Fiets in haar beheer. Deze fiets is van fabrikant van Raam en heeft elektrische ondersteuning. De fiets is van het type Fun to Go.
De fiets is bedoeld voor alle inwoners uit de wijk Oss Noord-West. Een gratis ritje kan worden aangevraagd bij de wijkraad. Stuur een verzoek naar wijkraadossnoordwest@gmail.com.
De fiets staat voorlopig gestald in onze wijkraadgarage. In overleg met een wijkraadslid kan de fiets hier worden opgehaald en teruggebracht. De begeleider/bruiklener tekent een bruikleen overeenkomst. Aan het lenen zijn geen kosten verbonden. Het naleven van de regels die aan het lenen van deze fiets zijn verbonden dienen natuurlijk wel strikt worden opgevolgd.