Informatieavond over meedoen met Buitenspeeldag Oss

Op dinsdag 23 februari aanstaande organiseert Ons Welzijn een online informatieavond over de Buitenspeeldag. De avond is bedoeld voor iedereen die een buitenspeeldag wil organiseren.

De informatieavond begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.00 uur. Tijdens deze avond zal informatie gegeven worden over de vergunningaanvraag, de verzekering en kunnen ervaringen worden uitgewisseld. Mocht u samen met bewoners uit uw straat dit jaar mee willen doen, dan bent u van harte uitgenodigd voor deze avond.

Indien u deel wilt nemen aan de informatieavond, dient u een mail te sturen aan buitenspeeldagoss@ons-welzijn.nl. Per mail krijgt u dan een link retour en een toelichting waarin Ons Welzijn het zo makkelijk mogelijk maakt om deel te nemen aan deze informatieve bijeenkomst. Tevens ontvangt u alvast extra informatie en het vergunningsaanvraagformulier. De groepen die vorig jaar hebben meegedaan, ontvangen automatisch een uitnodiging en vergunningaanvraagformulier. Aanvraagformulieren voor de buitenspeeldag kunnen ook worden gedownload via de website van ONS Welzijn www.ons-welzijn.nl. Kijk daar onder Gezin, Activiteiten en cursussen, Buitenspeeldag.

De wijkraad leent materiaal uit aan buurtverenigingen die een activiteit organiseren. Bezoek onze uitleenpagina voor meer informatie!