Win €15.000,- voor groen in uw wijk! Praktisch Alles Groen: de leukste dorpen- en wijkenwedstrijd

Bij de wedstrijd Praktisch Alles Groen wonnen bewoners en begeleiders van het Elzeneindhuis en wijkraad Ruwaard met het project ‘Slowpad’. Een wandelroute met allerlei kleine zijpaden in het groen naar speeltoestellen en insektenhotel is aangelegd. Woont u in de gemeente Oss en heeft u ook een idee om samen met uw buurtgenoten, de buurt, de wijk of het dorp waarin u woont nóg mooier, leuker, beter en leefbaarder te maken? Maak dan een ontwerp en doe mee aan de wedstrijd Praktisch Alles Groen!

Dien uw ontwerp uiterlijk dinsdag 1 oktober 2019 in. Meer informatie en de voorwaarden staan op  www.praktischallesgroen.nl