Oud wijkraadslid Mia Vervoort overleden

Op 20 maart 2020 is oud wijkraadslid Mia Vervoort op 69-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Mia begon in 2004 bij de wijkraad. Zij wilde weleens de bezigheden van de wijkraad van dichtbij meemaken. In 2010 ontving ze een Gouden Oogappel voor haar vele maatschappelijke verdiensten.

Als voorzitter van de wijkstichting was zij samen met de medebestuursleden de drijvende kracht binnen de wijkstichting. Onder andere organiseerde zij de jongerenactiviteit “Chille in de Hille”. Je zag haar zichtbaar genieten.

Verder zat zij samen met Ria van de Haterd in de redactie van de wijkkrant.

Mia was zeer gedreven, maar erg verstandige vrouw. Zij probeerde op een rustige en diplomatieke manier haar ideeën over te brengen, maar wist wel precies wat ze wilde.

Wij wensen haar man Maarten en de rest van de familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Wijkraad Oss Noord-West